Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2007 11:26 - Завист или страх от самотата - защо изтрих двата блога?
Автор: dimitrinkah Категория: Други   
Прочетен: 4912 Коментари: 14 Гласове:
1

Последна промяна: 30.12.2007 14:43


ПРЕДИСЛОВИЕ:
Стоях си мирно и кротко във виртуалното пространство и се забавлявах искрено с двата ми новосъздадени блога. Един ден взех ,че изказах мнение в защита на Ани Трифонова - sekirata в блога на небезизвестната  Златка - esen . Защитих Ани и Бог ми е свидетел ,че нито я познавах ,нито бях разменяла с нея каквито и да е думи. И веднага бях нападната как не знам какъв човек е тя,колко лоша била и т.н. и Сега следва най странното. Анита -sekirata ми каза да си мълча защото не знам колко много я мразят и как се подиграват с нея. Не повярвах на думите и. Викам си това е само нет бе,кой ще седне да се занимава с такива глупости и такива зависти, та тука хората изживяват виртуална реалност. Да ама не. Започнах да си пиша с Ани и се почна. Изчезваха ми коментари и съобщения.Пишеше ми много често на прозорчето, .че има проблем със съобщенията или просто нищо не пишеше,а направо изчезваха.И то само на sekirata, дори не на другият и блог jupel.,а само на sekirata.  Е, ядосах се защото хубаво , да речем че тя си въобразява и лъже,ама сега станахме две и съм сигурна - има и други. Само че ги е страх,страх ги е защото това е единственото място където се потопяват и забравят всичко зло, в този свят пълен с проблеми. Да,.и затова си мълчат,мълчат си и са прави че мълчат.Защо и те да застанат на мушката на някои хора,които вярвайте ми не са измислени.
Написах вчера обръщение към админите(КОИТО НЕ ЗНАМ КОИ ОТ НАС СА) вие знаете ли,та написах и в двата ми блога объщение към тях. И се почнаха едни гадни коментари,забележете не с/щу мен,а срещу sekirata....Ядосах се,ама много се ядосах и взех ,че си изтрих и двата блога в яда си.После плаках,защото ги правих с любов и защото имаше хора,които ми писаха че с тях си отмаряли...Е мили хора,вече ги няма.
Пожелавам на всички Честито Рождество Христово и Весела Нова Година!!!
Много здраве и късмет!!!
А на тебе Ани, СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ТАКА ЯРОСТНО СЕ ЗАЩИТАВАШ. Само така и да не ти пука.
Анита, има и добри хора,които много ти се радват.Успех.


ТА ДА ВИ КАЖА НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ЗАВИСТТА:
Какво е завист? Чувство ,че някой притежава нещо което за другият,който завижда е недостижимо.
Хубаво ,но аз си мисля че завистта е страх .Страх,че него никой не го одобрява или го одобряват много по малко от другия. Страх ,че ще потъне в забвение, т.е страх от самотата.Когато си в центъра на вниманието пак може да си самотен,защото никой не знае кой те чака у дома. Важното е там,докато си в центъра  да ти се възхищават и да ти правят комплименти. Много важно че дълбоко в себе си знаеш някои от тях колко са лицемерни. Изведнъж забелязваш нова личност при която се тълпят. Става ти страшно зле и се разтреперваш,ръцете ти се изпотяват ,гърлото ти се свива,обхваща те ужас. Сега какво ще стане с теб?И започваш да се защитаваш с всичките си сили и енергия. Не можеш директно да нападаш и затова търсиш съчувствието на околните.Естествено не го правиш директно,има си начини.Знаеш как да ги манипулираш и го правиш,без да те интересува до колко можеш да навредиш на другата личност. Важното е да я намразят,да я хулят и подиграват. И нито за миг не ти хрумва колко е огромна сцената на живота и колко много място има ,и то не само за вас двамата . Какво от това,че  ще се прибере и плаче неутешимо ,какво от това ? Това не ти е достатъчно и си намираш съмишленици в делата си. Сега вече се чувстваш прекрасно и си пак център на вниманието. Не си самотен и пак ти ръкопляскат ,и пак те хвалят, е някои лицемерно .Важното е че си отложил ужаса от самотата.Важното е че имаш съмишленици, Не ти пука дали са искрени.И о,колко си възмутен когато другата личност  започва да се защитава. Как не я е срам,коя е тя,какво си въобразява???
И хабейки енергия за толкова много борби и манипулации дори за миг не си спомняш,че преди да застанеш в центъра на вниманието  си бил една самотна душа изпитваща страх от самотата.Една душа която е имала нужда от обич,от приятели и добро отношение...
Пиша всичко това за да ви кажа:
Не се страхувайте мили човешки същества! На сцената на живота има място за всички. Не причинявайте зло никому. Всяко наше действие има противодействие. И ако сееш Любов,ще пожънеш Благословение! Посееш ли буря,че пожънеш печал!


Тагове:   завист,


Гласувай:
1



Следващ постинг

1. анонимен - Благодаря ти за разбирането и приятелството!
28.12.2007 20:13
Преча!Това е истината и то навсякъде преча!Дори ме скараха със сина ми който живее и работи в Хасково, където живее Златка-есен!Сега чрез фирма Пайнер се опитват да ме скарат и с дъщеря ми...какви интриги Боже , какви фантазии------цели сапунени сериали в целия интернет! Тук и на работното ми място що жалби на поддучени родители, що анкети срещу мене ....наказания, изолирване...аз си знам.Наистина нямала съм право -майка на попфолкпевица да е учителка!Ами тези големите дето децата им са наркомани, пияници, престъпници, дори убийци....ами те , как стоят на големи постове?!
Целта е друга, да се СМАЖЕ ТАЛАНТЛИВИЯТ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ, БИЛО ПОЛИНА, БИЛО АЗ, БИЛО ДОРИ ТУРБО4 -ако си спомняте за него тук!!! И нещо още по важно, Българките,чистите Българки по дух най вече ------в девета глуха или... МОР!
ТАКА ИЛИ НЕ, НА МОИТЕ ШЕФОВЕ ИМ БЕШЕ НАРЕДЕНО КАКВО ДА ПРАВЯТ С МЕНЕ, ПЪК И ДЕЦАТА МИ ДА ПЛАЩАТ ЗА МЕНЕ/не само материално и по съдилища/.........АМА ЧЕ НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО!
Искам да кажа само едно-
"Всичко се връща"
и то точно от там,откъдето не се очаква,и тогава когато най не се очаква, от този, тази, тези от които най не се очаква!
Мой дълг е дасе браня!До последно!
цитирай
2. dimitrinkah - Ани не се ядосвай!
28.12.2007 20:27
В живота и Вселената има строги закони.
Каквото посееш,това ще пожънеш!
Весели празници!
Успех!
цитирай
3. slavei - Права си, dimitrinkah!
28.12.2007 20:45
Съществуват духовни закони, чието нарушаване не остава ненаказано...вярваме или не, това е без значение...те не се променят...и си действат...
Носят ни или благословение или проклятия...
Много хубаво си го казала: " ако сееш Любов,ще пожънеш Благословение! Посееш ли буря,че пожънеш печал!" - абсолютно вярно!

Весели празници!
цитирай
4. dimitrinkah - Весели и на теб slavei !!!
28.12.2007 20:59
Много здраве и късмет!!!
цитирай
5. zaw12929 - Пожелание Пишете все така чудесно,интересно,Леко за четене
29.12.2007 01:39
Здравейте, Пожелавам
Незабравимо посрещане на Новата 2008 Година.Нека късмета бъде с Вас, усмивката и да не слиза от лицето Ви, любовта да грее в сърцето Ви и здраве озари деня Ви.
Сърдечни пожелание от
zaw12929@abv.bg

цитирай
6. candysays - Права си, Димитринка..
29.12.2007 11:00
А щом ти си творяла блоговете си с любов, нищо не пречи пак да го правиш в бъдеще. Ядът е лош съветник- за миг можеш да разрушиш дълго градени неща, за съжаление...

Поздрави от мен!
И от сърце- едно по-добра 2008-ма година! Здраве и късмет ти желая!
цитирай
7. razruha - razruha
29.12.2007 11:24
Браво Ани! Има един девиз-Дори да падаш правиш крачка напред.Само напред!
цитирай
8. dimitrinkah - Трогната съм!
29.12.2007 12:14
Благодаря ти zav12929 !
Весели празници и на теб!!!
цитирай
9. dimitrinkah - Да candiusaus, с много любов! Така ...
29.12.2007 12:17
Да candiusaus , с много любов! Така изразявам всичко!
Весели празници и благодаря от сърце!
цитирай
10. анонимен - Весели празници и Щастлива Нова Година на Всички.....Добрички!
29.12.2007 13:27
razruha
Браво Ани! Има един девиз-Дори да падаш правиш крачка напред.Само напред!
от:razruha

Благодаря ти, Цуре! Здраве, любов, щастие на тебе и двете ти красиви дъщери, на малката Хриси!
Бъдете!
цитирай
11. dimitrinkah - Весел празник!
01.01.2008 01:21
Тъй като не намерих опция за оставяне на коментари реших да кажа нещо съвсем добронамерено. Когато си направих блог много скоро установих, че sekirata е навсякъде. Ужасих се. Кога живее? Само в блога ли стои? Бял кахър. Това, което истински ме ужаси е нейният тон и изказ. Написах й го лично. И тя спря да ме посещава. Казах й, че един уважаващ себе си човек не може да бъде толкова груб и изпълнен с омраза.
Да е жива и задрава. Под слънцето има място за всички. Хората са различни. На мен не ми харесва и просто не я чета. Виждам, че нейните битки не са престанали и няма да престанат.
А на вас Ви желая щастлива Нова година:)))

Изпратено: 31.12.2007 20:16 От: lava
цитирай
12. dimitrinkah - Re:-Весел празник! - Изпратено: 31.12.2007 20:16 От: lava
01.01.2008 01:57
Може ли някой да ми каже аз на бимбинистайски ли пиша тук или има хора , които изобщо не четат ,а направо пишат мнение.
Това вече е смешно, въпреки всичко написано в постинга ми, коментара е пак срещу sekirata.
Това е моят блог lava,не на sekirata...Ако имате нещо да и казвате, обърнете се лично към нея и не ме използвайте за буфер...
Аз не искам да знам дори кой с кого не се понася.
С мен Анита се държи така ,както аз се държа с нея...Толкова е простичко
и ОЩЕ НЕЩО,МНОГО МИ Е СТРАННО КАК ДРУГИТЕ СА НАПИСАЛИ СВОИТЕ КОМЕНТАРИ в блога ми,а вие не можете???
Честита 2008 година
На всички много здраве и късмет!!!
цитирай
13. 404ka - Честита 2008-ма!!! Много здраве и късмет!!!
01.01.2008 11:43
Само искам да кажа, че Господ забавя, но не забравя!!! Всичо се връща!!!
цитирай
14. dimitrinkah - Честита и на теб Поли !
01.01.2008 11:57
Във Вселената цари ред и е точно така ,както си го написала.
Но нека оставим закона за вземането и даването да си върши работата.
Не знам нито един случай в който,някой като е пострадал и е зле ,а се е отнесъл лошо с мен аз да съм щастлива.Не мога да понасям страданието на другите,боли ме.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dimitrinkah
Категория: Други
Прочетен: 97156
Постинги: 60
Коментари: 80
Гласове: 1165
Архив
Блогрол